Zöld-arany tea hengerek a Teapalotánál!

Válaszd a tea hengert a Teapalotától.! Gyönyörű és praktikus. Ajándékozz teát, figyelmet, szeretetet, melegséget, békét szeretteidnek. Ha a tea hengerbe kéred, a csomagolással sem kell bajlódj.

Megtartja a tea lelkét, színe-javát, hogy sokáig társad legyen!

Kedves tea rajongó, szeretném bemutatni meseszép tea hengereinket, melyek mostantól elérhetőek a Teapalotánál. Tea hengereink szépek és praktikusak is a teák tárolására. A Zöld arany henger, akár egy tündér házikó őrzi a tea lelkét. Aromazáró dupla fedél gondoskodik róla, hogy árnyékban és légmentesen maradjon, ahogy Ő szereti, és csak akkor bújjon elő, amikor társaságára vágysz.

A tea henger megtartja a teák friss aromáját
A tea henger megtartja a teák friss aromáját

A méret a lényeg, vagy a kisugárzás? Szerintünk mindkettő fontos!

Veled is megtörtént már, hogy a frissen vásárolt teát szeretted volna ünnepi köntösbe öltöztetni, hogy a polcod dísze is lehessen, és otthon vetted észre, hogy bizony a dobozba a felét se tudod bele rakni.

Azért, hogy ez ne történhessen meg újra a Teapalota hengereit úgy alkottuk meg, hogy kényelemesen elférjenek a tealevelek. Egy átlagos teás dobozhoz képest háromszoros lakosztályba költözhetnek a tea költemények. 15 cm magas, és 10 cm széles hengereinkben minden tea kényelmesen érezheti magát, és a szemet is gyönyörködteti.

A tea henger esztétikus dísze lehet a konyhádnak

Aroma tasak vagy tea henger?

Az aroma tasak is kiváló megoldás a teák tárolására akár csak a henger. Miért éri meg mégis a tea hengert választanod?

A teákat nem csak az oxidációtól, hanem a fénytől is védi, így büszke éke lehet a konyhapultnak. Egyszerűbb a tea kiporciózása, és a henger újratöltése. Amennyiben új hengerlakó költözik be, akár az aroma tasakot is belerakhatod, vagy egy tisztító áttörlés után, megtöltheted az új teával.

Teáinkat kérheted az aroma tasakban, vagy választhatod a tea hengert is, így 600 Ft-ért a tiéd lehet.

Ha nem szeretnél teát vásárolni csak a hengerre vágysz itt érheted el.

A tea henger mérete egy hagyományos doboz mellett

Melyik teából mennyi az annyi?

A Teapalotánál, a világ teáinak széles választéka vár rád. Legyen zöld, fekete, piros, öreg, vagy matcha, nálunk megtalálod.

No de mennyi fér a hengerbe? A tealevelek térfogata változó. A zöld teákból, ízesített zöld teából, valalmint a fekete teákból és ízesített fekete teákból 175 g tölti meg a hengert.

A gyümölcstea, Honeybush, Pu-erh, Roiboos, és mate teák esetén 200 g, míg a fehér teák óriás levelei 75 g-mal.

Tea hengerek teával tele!

Összegzés

Válaszd a tea hengert a Teapalotától! Gyönyörű és praktikus. Ajándékozz teát, figyelmet, szeretetet, melegséget, békét szeretteidnek. Ha a tea hengerbe kéred, a csomagolással sem kell bajlódj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lucky Matcha