Teakoktélok: Randikoktélok

Randikoktélok: különleges teakoktélok meghitt pillanatokhoz. Mutatunk néhány ötletet, mivel lepd meg a szerelmed!

Szerelmi bájital, forever románc, gyertyafényes esték és a még fényesebb közös jövő. Bárcsak igaz lenne? Nos, ha lehetetlent nem is ígérünk azt megkockáztatjuk, hogy a most következő italokkal bátran megkínálhatjuk kiszemeltünket vagy kedvesünket, rosszat nem fognak tenni, esetleg csak túl finomak lesznek, de az még sosem volt gond. Randizni tea nélkül is lehet, éppen csak nem érdemes! Jöjjenek a randikoktélok, hogy lenyűgözhessük szívünk választottját miközben a közösen eltöltött idő alatt szívmelengető teakoktélokat kortyolgatunk.

napfenyben sutkerezo szerelmespar szivet formaz a kezevel
Teák randihoz reggelinél

A szerelem fajtái és a hozzájuk való randikoktélok

Az afrodiziákumok vagy más néven vágyfokozók fogalma már az ókor óta ismert. Afrodité tárházában sok fűszer, gyümölcs és egyéb növény van, ami közelebb hozhat minket kiszemeltünkhöz. Az alábbi teakoktélok mind tartalmaznak afrodiziákumot, ha bájitalnak azért nem is minősülnek 😉

1) Szeretem magam tea

Mi is kell a szerelemhez? Ha belegondolunk, be kell látnunk, hogy ahhoz, hogy másokat tudjunk szeretni, először magunkat kell belülről megölelnünk és elfogadnunk, megtanulnunk szeretni, majd csak ezután lehetséges egy másik emberi lénnyel ugyanezt megtenni. Ezért első a listán az önszeretet, minden kiindulópontja. Randizzunk magunkkal! Kinek mit jelent ez? Nekem például azt, ha egy ragyogó őszi napon a nyakamba veszem a várost, sétálok egyet a Budai hegyekben, hazafelé beugrok egy jó fagyizóba és este a kedvenc sorozatom mellett a kedvenc teámat kortyolgatom, ami történetesen az Irish Cream Fekete Tea. Ezt egy kicsit tejjel megbolondítom és már indulhat is a feltöltődős este. Ha törődünk magunkkal és időről-időre szánunk arra egy napot, hogy feltöltődjünk, azt a környezetünk is meg fogja hálálni. Az első teakoktél tehát egy olyan tea, amit szeretsz és úgy, ahogy szereted. Kényeztesd magad és válogass a teák közül!

Kényeztesd magad kedvenc teáddal!

2) Bimbózó szerelem tea

Egy kapcsolat eleje mindig izgalmas fázis, sok szép emléket gyűjtünk ilyenkor, amikre a későbbiekben építkezhetünk. Hosszú séták, átbeszélgetett esték, romantikus pillanatok. Ehhez mindenképpen valami édes dukál, a Mézes Csók Honeybush Tea, például. A méz, mint afrodiziákum már régóta ismert. Ha gyömbérrel együtt főzzük ezt a teát, nem csak az immunrendszerünket erősítjük, de pikánsabbá is tehetjük ezt a főzetet, ami a lágy szerelemre és a kialakulóban lévő szenvedélyre utal. Vigyázzunk az adagolásra! Fél centi gyömbér (a valódi növény) lereszelve belekerülhet a teába, többet azonban ne tegyünk bele. Az édesség fokozása érdekében még egy kis méz adagolható hozzá.

3) Érett szerelem, mint a piros cseresznye

Amikor egy szerelem kiteljesedett, érett és kibontakozott, úgy lesz kerek egész, mint egy szép, egészséges gyümölcs. Románc, cseresznye a neved! Azért, hogy ébren tartsuk a lángot kedveskedhetünk partnerünknek gyümölcsös teakoktélokkal. A cseresznye olyan természetes vágyfokozó, ami felébreszti az érzékeket és jó közérzetet biztosít, így a kellemes hangulat megteremtője. Próbáljuk ki az Arabela (vadcseri) teát és bolondítsuk meg egy kis citrommal, ízlés szerint juharsziruppal. A rubintszínű tea a szerelem színét idézi és mi boldogan bújhatunk össze kedvesünkkel.

Piknik a parkban és egy jó tea
Piknik a parkban és egy jó tea

+1) Tea romantikus szerelemhez

Választottunknak szeretnénk kedveskedni egy igazán különleges meglepetéssel? Esetleg olyan randihelyszínt választunk, ami eltér a hagyományostól és ehhez egy gyönyörű kiegészítőre van szükségünk? A virágzó tea ilyen. Nem csak az érzékszerveket borítja virágba, hanem a találkozást is meghitté teszi. A legromantikusabb pillanatokhoz válasszunk az alkalomhoz illő virágzó teát. Még elég meleg van ahhoz, hogy a szabadban töltsünk el pár kellemes pillanatot. Ragadjuk meg a pokrócot, egy termosz forró vizet, egy kancsót, két csészét és az általunk választott virágzó teát és irány egy park vagy a tó partja. Piknik közben még szebbek az elsuttogott, romantikus szavak. 

Tipp:

Akik szeretnének kipróbálni alkoholtartalmú teakoktélokat a randijukra, azoknak ajánlok egy remek receptekkel büszkélkedő e-bookot, ami a randi mellett diétás, vegán és matcha koktélokat is kínál. Ne hagyd ki! 

Összegzés

A szerelem sok formája létezik és mind arra vágyunk, hogy kedvesünket kényeztessük, miközben boldog pillanatokat élünk meg együtt. Bátran kóstoljuk meg a randikoktélokat és élvezzük a közös pillanatokat!

Szerezd be a cikkben említett teákat innen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lucky Matcha